EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn

Välj Variant

EXENTRI Mini lommebok / kortholder i ekte skinn

Art.nr. EX MIW 401
Minste antall: 10 stk

RFID beskyttet frontlomme. Lesbar baklomme. Rask tilgang. Kvalitetsmaterialer. Norsk design. 6 lommer for kort og sedler.

EXENTRI Miniwallet er en minimalistisk liten lommebok som rommer akkurat det du trenger. Det innovative og gjennomtenkte designet gir deg det beste av begge verdener; den skannervennlige baklommen lar deg enkelt lese av reise- eller adgangskort direkte fra lommen, mens RFID-blokk teknologien i frontlommen beskytter betalingskortene dine mot elektronisk tyveri. På denne måten kan du reise, sjekke inn og betale enda raskere og sikrere.

Laget av de beste materialer med fokus på kvalitet, håndverk og miljø. Ekte skinn i høy kvalitet, som med tiden vil utvikle en unik patina kun skinn av høy kvalitet kan. Slitesterke sømmer av nylontråd og en innvendig plate i rustfritt stål gir optimal stabilitet og holdbarhet. Lukkes med trykknapp for ekstra sikkerhet. Designet for å vare.

Leveres i en elegant gaveeske. Lommeboken kan preges med logo eller tekst på forsiden, baksiden og på esken. En eksklusiv, unik og holdbar gave som kan brukes daglig i mange år. Registrert design.

Pris

Antall 10 25 50 100 200 500
Pris/stk 289,00 249,00 229,00 208,00 183,00 161,00

Produktfarge

Svart

Merking


Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
EXENTRI®

EXENTRI Wallets er et resultat av to unge nordmenn som ble oppmerksomme på den økende etterspørselen etter en mer moderne lommebok. De ønsket å lage en liten, praktisk og brilliant lommebok som kombinerte funksjonalitet med klassisk stil og moderne behov for lagringsplass til flere kort, sedler og kvitteringer, samt umiddelbar tilgang til kort. Sammen utviklet de et unikt design hvor man beholdt lommeboken slank, stilig og svært funksjonell. Resultatet ble den norske oppfinnelsen EXENTRI Wallet. Gjennom årene har lidenskapen vokst og merkevaren EXENTRI representerer innovasjon og kvalitetsprodukter med unike egenskaper.


Vis samtlige produkter fra EXENTRI®
Material Ekte skinn og rustfritt stål
Dimensioner Ca. 90x60x10 mm
Vikt ca. 50 g
Paketering Elegant eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Trykkekostnad forutsetter trykkeklar original.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter