Lommebok RFID Protect BiFold Wallet

Art.nr. LV68720
Minste antall: 1 stk

Dette er en liten og hendig lommebok. Den er RFID-sikker, som beskytter deg mot identitetstyveri ved å forhindre at kortene kan bli scannet på avstand. Lommeboken har seks lommer til kredittkort, én av de med ID-vindu. Én innvendig lomme som passer til sedler, og én utvendig glidelåslomme. Laget i vannavstøtende materiale. Vekt: 66 gram. Størrelse: 110 x 85 x 12 mm.

Pris 184,00 kr

Produktfarge

Grå

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Lifeventure®

Det er en hel verden av fantastiske opplevelser å få der ute. Det er utallige vakre steder å reise til og fascinerende kulturer på hvert kontinent. Det var på 1980-tallet at grunnleggerne av Lifeventure oppdaget at du kunne kjøpe rimelige flybilletter til nesten alle steder i verden og de reiste til alt fra Viti Levu skogene på Fiji til palasser og fort som Sigiriya på Sri Lanka.

Men hjemme i Vest-Europa og England var det svært få produkter designet for å benyttes på slike opplevelsesreiser. Lifeventure ble etablert for å fylle tomrommet. I dag er hvert produkt utviklet i samarbeid med utforskere, ekspedisjonsledere og utholdenhetsatleter. Lifeventure har også sponset mer enn 30 banebrytende ekspedisjoner og forskningsprosjekter. På den måten er vårt utstyr blitt praktisk, strengt testet og kan stoles på til å oppfylle forventninger om en høy standard.


Vis samtlige produkter fra Lifeventure®
Material Vannavstøtende materiale
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter