Termokopp Adv. Stacking Vacuum Pint

Art.nr. ST1002292058
Minste antall: 1 stk

Dette er solid drikkekopp. Koppen er vakuumisolert, slik at innholdet holder seg varmt i 1,5 timer eller kald i 4,5 timer. Denne passer perfekt til både Smoothie, leskedrikker, kaffe og vann. Koppen kan vaskes i oppvaskmaskin.
Koppen er laget i kraftig rustfritt stål, og er naturlig BPA- fri. Volum: 0, 47 liter.

Pris 200,00 kr

Produktfarge

Sort

Antall

Total pris kr


Prisspesifikasjon
Stanley®

Stanley som merke har en rik historie på over 100 år. Stanley termosen ble funnet opp av William Stanley Jr., som for alltid forandret måten varme drikker ble oppbevart og konsumert, i 1913. Han kombinerte vakuum isolasjon og styrken av stål i en portabel flaske da han oppfant ståltermosen vi kjenner og elsker i dag.

I århundret etter, har hans termos utviklet seg fra konsept til ikon og blitt en essensiell del av arbeidsdagen, reiser og friluftsliv.

Stanley har blitt en del av talløse opplevelser og enda flere delte minner. Vi har vært der i daglige kaffepauser og like mange måltider gjennom termoser, mattermoser, kopper og flasker. For hvert år som går, fortsetter vi å gjøre vårt ypperste for å utvikle tidløse, men moderne, løsninger til dagens utendørs opplevelser.


Vis samtlige produkter fra Stanley®
Material 18/8 rustfritt stål.
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.

Still et spørsmål

Her kan du raskt stille et spørsmål om produktene.
Vi gir deg svar så fort vi kan.Lignende produkter